Baseline

Hos Bonzer består tjenesten vår av en fast baseline som omfavner det grunnleggende som kreves for en vellykket SEO-strategi. Dette inkluderer løpende analyser, strategi, råd og regelmessig oppfølging, samt rapportering.

Hva er SEO baseline?

Baseline er kjernen i produktet vårt. Dette består av de viktigste tjenestene og ferdighetene som trengs i en vellykket SEO-strategi. Det er satt sammen som et medlemskap du som bedrift abonnerer på, noe som gir deg tilgang til våre konsulenter og teknisk support. Med en løpende plan sørger vi for at du får en skreddersydd strategi som støtter din virksomhet og virkeliggjør dine viktigste mål.

Hvorfor SEO baseline?

Uansett hvor og hvordan du jobber med SEO, er det viktigste at det gjøres kontinuerlig. På denne måten vil du unngå å miste markedsandeler til konkurrentene eller miste merkevarekjennskapen – dette ser man ofte hos bedrifter som jobber med SEO i en kort tidsperiode eller en enkelt fase. Baseline er dermed din forsikring om at du opprettholder din posisjonering på nett, samt at du har grunnlaget for å skape den veksten du har satt deg som mål.

Baseline er også for deg som ønsker å ha en spesialisert partner som stiller de riktige spørsmålene og gir deg råd der det er nødvendig.

Hva får du med baseline?

Dette sier kundene våre

La oss vise deg en SEO-strategi som kan ta deg til neste nivå

Et kort møte hvor vi gjennomgår din posisjon i markedet og presenterer alternativene.