Innhold

Godt innhold skaper relasjoner. Relasjoner er basert på tillit. Tillit skaper vekst.

Vi skaper innhold som får navnet deres til toppen og som gjør dere synlige for nye kunder.

content service

Hva er bra innhold?

Bra innhold - content - må leve opp til søkeintensjonen basert på søkeordene og temaene det er skrevet mot. Målgruppen deres leter nemlig alltid etter noe spesifikt når de sitter foran skjermen og søker på Google. Derfor er det helt essensielt at innholdet deres møter den riktige søkeintensjonen om dere vil engasjere nye kunder.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring - også kalt content marketing, er en av de mest undervurderte disiplinene innenfor SEO. Dessverre oversvømmes internett med dårlig innhold som er upresist, tunge å lese, ikke møter søkeintensjonen og som er helt uten verdi både for leser og avsender

Det gjelder ikke for kundene vi rådgiver og produserer innhold for. Gjennom målrettede analyser utarbeider vi en virksomhetsrelevant og verdiskapende innholdsplan med utgangspunkt i deres bedriftsstrategi - og med kunnskap om målgruppens søkeatferd produserer vi innhold som kan nå deres ambisiøse målsetninger. Vi skaper innhold som både matcher deres målgruppe og brand som helhet.

Vi konverterer retorikk til organisk synlighet og konverteringer

Med gjennomarbeidet, velskrevet og riktig vinklet content sørger vi for at innholdet, som får dere til toppen av Google og som målgruppen deres er på leting etter, er synlig når de søker på nett. Og med vårt innhold blir dere ikke bare mer synlige, dere får også flere konverteringer.

Vi lager skriftlig og visuelt innhold som møter søkeintensjonen – uansett sjanger.

Innhold for SEO er kun godt hvis det svarer på spørsmålet bak hvert enkelt søk og fanger leseren.

Vi sørger derfor alltid for at innholdet vårt er informativt, leservennlig og ikke minst rettet mot målgruppen deres.

Det gjelder for alt innhold vi produserer; uansett om det er skriftlig content i form av blogginnlegg, content til en landingsside eller en produktside eller om det er visuelt content i form av infografikk, bilder, video eller grafiske CTA’er.


Vi snakker deres språk

Selvom man kan vinne tillit og autoritet på søkemotoren med velskrevet innhold, betyr det ikke at det blir gjort i et språk dere assosierer med deres bedrift.

Derfor legger vi stor vekt på å produsere innhold basert på deres tone og voice, verdier og brand som helhet. Dere får alltid mulighet til å lese gjennom innholdet og godkjenne før det kommer ut på nettsiden deres.

La oss vise deg en SEO-strategi som kan ta deg til neste nivå

Et kort møte hvor vi gjennomgår din posisjon i markedet og presenterer alternativene.