Sprints

Gjennom erfaring og kontinuerlig upskilling innen våre kjerneområder bygger vi sprints som er skreddersydd direkte til dine behov og virksomhet.

Hva er Sprints?

Sprints er tjenester som går utover vår grunnleggende baseline og representerer vår nisjeekspertise innen SEO-feltet. De er bygget opp som tjenesteløsninger for å møte eventuelle behov som oppstår i strategien. Hvis for eksempel en stor mengde innhold er nødvendig, vil en innholdssprint settes sammen basert på deres tone of voice. Hver sprint skreddersys derfor til strategien slik at ytelsen maksimeres.

Hvorfor sprints?

Siden sprints gir deg tilgang til kompetanse innenfor de essensielle sjangrene innen SEO, øker det mulighetene for deg som bedrift. I tillegg til å løfte frem relevante arbeidsoppgaver, gjør de også større strategier mer effektive. De gir støtte på områder hvor man ikke har interne ressurser til å utføre dem selv - vanligvis til en lavere pris. På samme måte som innhold, kan sprints også være til utvikling, automatisering og digital PR.

På denne siden finner du ferdighetene vi tilbyr i våre sprints – noe som kontinuerlig utvikles basert på etterspørsel og nyheter fra SEO-bransjen.

Hvilke sprints kan vi tilby?

Dette sier kundene våre

La oss vise deg en SEO-strategi som kan ta deg til neste nivå

Et kort møte hvor vi gjennomgår din posisjon i markedet og presenterer alternativene.