Team & kultur

Internasjonal kultur som et evig samlingspunkt

Agile team

Vi strever ikke kun etter å være det beste markedsføringsbyrået i Norden. Hver dag jobber vi også for å gjøre morgendagen enda bedre for hverandre som kollegaer, ved å ha en agil organisasjonsstruktur basert på autonomi og selvbestemmelse.

Bonzer er bygd opp av selvledende team som selvstendig håndterer og arbeider med kunder gjennom skreddersydde SEO-strategier.

Våre prinsipper

Fundamentet for vår kultur og samarbeid

For oss er det viktig at alle jobber etter de samme prinsippene. Når grunnlaget vårt er det samme, kan vi utfolde oss kreativt i de retningene vi ønsker.

Team

Vi jobber ut ifra et anti-ego mindset, som betyr at vi alltid sørger for å prioritere teamet vårt og dets interesser før oss selv.

Ansvar

Som en agil bedrift jobber vi ikke med kontroll, men tillit. Vi bruker sunn fornuft og opptrer ansvarlig til enhver tid.

Vennlighet

Vi er alltid vennlige med hverandre. Vi viser respekt for hverandres person og faglighet og gir hverandre den anerkjennelsen som vi selv ønsker å få.

Hjelp hvor du kan

Vi møter stadig på problemstillinger i hverdagen som vi selv ikke har løsningen på. Spør om hjelp hver gang du trenger det - og gi det når du kan.

Ha det gøy!

Vi kan ikke lykkes med våre prinsipper hvis vi ikke har det gøy samtidig. Så la oss ha det gøy mens vi jobber - selv i harde tider.

Prestasjon

Som bedrift er vi nødt til å tjene penger for å overleve og vokse. Det kommer alle til gode å jobbe effektivt og fokusere på å prestere - i form av lønnsøkninger, kulere kontorer, bedre eventer osv…

Teamet

Møt teamet

Vi er et allsidig team med de dyktigste spesialistene i bransjen som hver dag sørger for at kundene våres får den organiske veksten de fortjener.

    Vår historie

    Bonzer startet opp i Danmark i 2017, basert på ideen om at vi ville gjøre bedre SEO enn de andre danske byråene som var ledende innenfor SEO-feltet på den tiden. I årene som har gått har Bonzer også overtatt det svenske og norske markedet. Vi har bevist vår verdi med hundrevis av vellykkede SEO-strategier og kundesamarbeid i vårt repertoar.

    Men vi er langt fra ferdige med å vise akkurat hvor langt vi kan nå. Det er fortsatt mange talentfulle og ambisiøse selskaper vi ennå ikke har hatt æren av å samarbeide med og lage ambisiøse SEO-strategier for. Det er disse virksomhetene vi gjerne vil møte og styrke gjennom synlighet på toppen av Googles søkeresultater.