Teknisk SEO

Du vil ikke lykkes med SEO uten et solid fundament. Det fundamentet er teknisk SEO.

Alle nettsteder opplever feil. Mer enn 90% av nettsidene som vi har analysert har sårt trengt teknisk optimalisering. En optimalisering som er avgjørende for å oppnå resultater på søkemotoren.

Hva er teknisk SEO?

Teknisk SEO er en prosess hvor man konfigurerer elementene på en nettside slik at den potensielle synligheten på søkemotorene maksimeres. Man fikser derfor feil ved å forbedre oppsettet på nettsiden for å bedre brukeropplevelsen (UX).

Med andre ord, god teknisk SEO er forutsetningen for at nettsiden din skal indekseres etter ønske og dermed rangere i søkeresultatene.

Den tekniske analysen er en forutsetning

Før en nettside kan optimaliseres må vi først analysere den tekniske strukturen grundig. Vi ser bl.a. på sidens taksonomi, hastighet, brukervennlighet og en rekke andre viktige punkter.

Vi gjentar denne prosessen kontinuerlig for alle kunder. Dette bidrar til å sikre at nettstedet alltid er oppdatert og gir de beste forutsetningene for resten av vår innsats. Hvis det oppstår feil eller problemer vil vi derfor fange dem opp nesten øyeblikkelig.

Listen over klassiske tekniske SEO-feil er lang…

  • Dårlig taksonomi
  • Langsomme sider
  • Hreflang-feil
  • Døde sider (404 feil)
  • Dupliserte sider uten canonical
  • Mangel på sidetitler og metabeskrivelser
  • Unødvendig bruk av crawl-budsjett
Og mange, mange flere.

Slik jobber vi med
teknisk SEO

God teknisk SEO krever dyktige og profesjonelle teknisk SEO spesialister. Hos Bonzer kan du samle innholdsmarkedsføring, lenkebygging og teknisk SEO på ett sted. På denne måten garanterer vi at alle elementer i SEO spiller på lag, ettersom de er avhengige av hverandre.

I oppstartsprosessen gjennomfører vi en grundig analyse av nettstedet. Her kartlegger vi problemer og eventuelle utfordringer som krever teknisk forbedring. Når analysen er fullført, begynner våre egne teknisk SEO spesialister å forbedre nettstedet selv, eller vi fungerer som råd for ditt interne utviklingsteam. Hvis du ikke har din egen webutvikler, er det ofte en god investering å delegere oppgaven til oss. Ettersom vi allerede kjenner nettsiden innvendig og utvendig, kan vi raskt løse oppgaver som ellers ville være dyre å outsource.

En oppgave vi med suksess utfører for våre kunder, da vi alltid følger algoritmeoppdateringer på søkemotorer som Google. Derfor vet vi også om fremtidige tekniske oppdateringer før andre.

Kundene våre får ikke bare investeringer og trafikk. De får konverteringer.

Bonzer nyheter

Ferske nyheter for å holde deg oppdatert på den mest ettertraktede SEO kunnskapen