Teknisk SEO

Du vil ikke lykkes med SEO uten et solid fundament. Det fundamentet er teknisk SEO.

Alle nettsteder opplever feil. Mer enn 90% av nettsidene vi har analysert har hatt et desperat behov for teknisk optimering. En optimering som er avgjørende for å oppnå resultater på søkemotoren.

Hva er teknisk SEO?

Teknisk SEO er en prosess hvor man konfigurerer elementene på en nettside slik at den potensielle synligheten på søkemotorene maksimeres. Man løser derfor feil ved å forbedre oppsettet på nettsiden for å bedre brukeropplevelsen (UX).

Med andre ord, god teknisk SEO er forutsetningen for at nettsiden deres kan bli indeksert og dermed rangere i søkeresultatene.

Listen over klassiske tekniske SEO-feil er lang…

  • Dårlig taksonomi

  • Langsomme sider

  • Hreflang-feil

  • Døde sider (404 feil)

  • Dupliserte sider uten canonical

  • Mangel på sidetitler og metabeskrivelser

  • Unødvendig bruk av crawl-budsjett

Og mange, mange flere.

Den tekniske analysen er en forutsetning

Før nettside deres kan optimeres må vi først analysere den tekniske strukturen grundig. Vi ser blant annet på sidens taksonomi, hastighet, brukervennlighet og en rekke andre viktige punkter.

Vi gjentar denne prosessen kontinuerlig for alle kunder. Dette bidrar til å sikre at nettstedet alltid er oppdatert og gir de beste forutsetningene for resten av vår innsats. Hvis det oppstår feil eller problemer vil vi fange dem opp nesten øyeblikkelig.

Slik jobber vi med teknisk SEO

Selvom man kan vinne tillit og autoritet med velskrevet innhold, må den tekniske SEO-en også være med å spille. God teknisk SEO krever dyktige og profesjonelle teknisk SEO spesialister. Hos Bonzer kan dere samle innholdsmarkedsføring, lenkebygging og teknisk SEO på ett sted. På denne måten garanterer vi at alle elementene i SEO spiller på lag, ettersom de er avhengige av hverandre.

I oppstartsprosessen gjennomfører vi en grundig analyse av nettsiden deres. Her kartlegger vi problemer og eventuelle utfordringer som krever en teknisk forbedring. Når analysen er fullført begynner våre tekniske SEO spesialister, avhengig av oppgaven, enten med å forbedre nettstedet selv, eller rådgive deres interne eller eksterne utviklerteam på oppgaven.

En oppgave vi gledelig påtar oss for våre kunder, ettersom vi alltid følger algoritmeoppdateringer på søkemotorer som Google. Derfor kjenner vi også til fremtidige tekniske oppdateringer før andre.

La oss vise deg en SEO-strategi som kan ta deg til neste nivå

Et kort møte hvor vi gjennomgår din posisjon i markedet og presenterer alternativene.