Linkbuilding

Lenker skaper autoritet. Autoritet styrker posisjonene deres ovenfor konkurrentene og gjør dere til markedsledere på søkemotoren.

Vi skaper autoritære domener via data-drevet digital PR med fokus på kvalitet.

Hva er Linkbuilding / Digital PR?

Linkbuilding, også kalt lenkebygging, har i lang tid vært en av de fundamentale rangeringsfaktorene på Google - og med god grunn. Det er den eneste disiplinen, som krever handling fra andre domener enn deres eget.

Gjennom henvisning fra andre nettsteder i form av relevante lenker, bygger man autoritet. Mengden av troverdige og autoritære lenker skaper nettstedets “backlink profile”, og det er dette som kort sagt definerer en nettsides domenestyrke, og dermed konkurranseevnen i søkeresultatene.

Domeneautoritet

Hvert nettsted har en autoritet basert på styrken og mengden av lenker fra andre domener. Lenker som er svært relevante, fra troverdige og autoritære domener gir vanligvis den høyeste domeneautoriteten. Det er viktig med domeneautoritet da den har en direkte sammenheng med den organiske trafikken inn til nettsiden deres. Derfor er det også et stort fokus for oss.

Vi lager ikke lenker. Vi skaper historier som er verdt å dele. 

Vi utfører lenkebygging med en kreativ og datadreven tilnærming. Med dataanalyse og proprietære teknikker finner vi de absolutt beste mulighetene innen linkbuilding for deres bedrift. 

Målet vårt er å bygge relasjoner gjennom innhold som gagner våre kunder. Dette er en fremgangsmåte som baserer seg på innsikt i søkeatferd på nett, noe vi alltid bruker i vårt arbeid. Derfor kan vi også jobbe innenfor alle fagområder, fordi data og kreativitet er oppskriften på effektiv SEO.

Gjennom digital PR og gode historier skaper vi derfor troverdige, naturlige og autoritære lenker. Disse viser både søkemotoren og brukerne at dere er den autoritære bedriften i deres bransje.

Lenkene deres skal ikke virke naturlige – de skal være naturlige

Når vi jobber med linkbuilding for våre kunder, er det med fokus på å skape langvarige og skalerbare resultater. Dette gjør vi blant annet ved å skape innhold, som tiltrekker interesse og lenker - og ved å skape resultater som blir belønnet av søkemotorens nåværende algoritmer, og som sikrer sidene for fremtidige algoritmeoppdateringer. Med andre ord det vi kaller bærekraftige resultater, som skaper verdi både nå og i fremtiden.

Ved samtlige oppdateringer på søkemotorer, som Google, har våre kunder hatt en ting til felles: De har alle steget i søkeresultatene, rett og slett fordi vi var et skritt foran alle andre.

“The triangle of link building”

For å være et skritt foran andre, må man jobbe systematisk - og med riktig tankesett. I et felt som linkbuilding kan man enkelt gjøre feil, gjennom å ta i bruk feil taktikk, noe som kan resultere i stor skade på ens rangeringer.

Derfor jobber vi med utgangspunkt i et rammeverk som heter “The triangle of linkbuilding”. Et rammeverk basert på å oppnå lenker basert på de tre viktigste kravene:

  • Lenker med høy domeneautoritet

  • Lenker med høy troverdighet (og trafikk)

  • Lenker med høy relevans

Med ovennevnte tankesett sørger vi for å generere lenker som øker deres posisjoner raskere – og som står solid ved oppdateringer fra søkemotoren.

Hvordan kan vi hjelpe dere med linkbuilding?

Er dere i en oppskaleringsfase eller en etablert virksomhet, er vår fremgangsmåte basert på et fast tankesett, som tar utgangspunkt i organiske lenker, innhold og deres aktuelle marked. Dette sikrer at vi kan ivareta enhver kampanje med pålitelige kunder - nasjonalt eller internasjonalt.

Med utgangspunkt i deres nåværende lenkeprofil, skaper vi et skalerbart veikart, som skaper resultater. Veikartet støtter opp resten av vår overordnede strategi.

Ønsker du å dykke dypere i et mer konkret format, er vi klare for å legge den nødvendige analysen av din bedrift og konkurrenter gjennom en gratis SEO-analyse.

La oss vise deg en SEO-strategi som kan ta deg til neste nivå

Et kort møte hvor vi gjennomgår din posisjon i markedet og presenterer alternativene.