innsikt i deres situasjon med en SEO analyse

La oss vise dere hvordan deres bedrift kan vokse med en innledende SEO analyse av deres domene.

Få en gratis SEO analyse av deres nettside

Suksessfulle kunder som startet med en gratis analyse

Innledende SEO analyse

Det er ikke snakk om en auto-generert analyse med uvesentlige data som ikke kan anvendes. Vår analyse tar utgangspunkt i deres spesifikke situasjon. Gjennom en simpel markedsanalyse finner vi frem til relevante og forretningskritiske søkeord som vi vil anbefale at dere jobber med.

GRATIS SEO ANALYSE

Analysen vår gir oversikten dere har savnet

Overordnet overblikk

Vi gir dere et overblikk over deres situasjon: mengden estimert trafikk, sidens domene styrke og mange andre innsikter.

Teknisk SEO innsyn

Som en del av analysen ser vi på noen grunnleggende tekniske elementer, og fremhever eventuelle store og små feil.

Anbefalte søkeord

Vår måte å arbeide med SEO-strategier dikterer et høyt fokus på søkeord. Det er derfor et stort element i våre analyser og vi gjør en dyd ut av å matche sider med søkeord.

Backlink profil

En av de viktigste forutsetningene for gode plasseringer på søkemaskinene er sunne backlinks. I vår analyse ser vi derfor på deres hjemmesides styrker.

Gjennomgang med analyseekspert

Når analysen er ferdig, setter en av våre analyseeksperter av én time til å gjennomgå analysen og presentere våre anbefalte neste steg for dere.

Vi forbeholder oss retten til å avvise forespørsler

Hva er en SEO analyse?

En SEO analyse er en analyse av din hjemmesides organiske performance. Her ser vi på hvordan deres hjemmeside fungerer fra et teknisk SEO perspektiv, hvilke søkeord hjemmesiden rangerer på og hva som skal til for å klatre opp på og slå deres konkurrenter. En SEO analyse gir dere et overblikk over hvordan deres sides SEO situasjon ser ut i dag og hva som mangler for å kunne nå høyere plasseringer hos søkemotorene.

HVILKE ANALYSE-verktøy finnes?

Det finnes en lang rekke verktøy man kan bruke til å analysere en hjemmeside.Google tilbyr også egne verktøy som google Analytics, Google Search Control og Google Keyword Planner. Disse verktøyene kan gi dere et innledende overblikk over egen performance og antall søk som gjøres på forskjellige søkeord. Likevel anbefaler vi å bruke et tredjeparts-verktøy om dere ønsker mer dyptgående og nøyaktig innsyn.

HVORFOR ER ANALYSEN VIktig for min bedrift?

Ved forberedelser av en SEO strategi bør man alltid gjennomføre en analyse som tar utgangspunkt i nettsiden eller virksomheten. Det skaper selve overblikket dere har behov for slik at virksomhetens overordnede mål og SEO arbeid jobber sammen. Med en dyptgående analyse og den rette SEO innsatsen vil dere kunne styrke deres virksomhet organist gjennom teknisk optimering, innhold og lenkebygging. Dette er samtidig cde viktigste områdene å jobbe med om nettsiden skal ha en god plassering på søkemotorer som Google.

Hva koster en SEO analyse?

Prisen på en SEO analyse kan variere fra byrå til byrå. Hos Bonzer er den innledende analysen gratis. Her tegner vi “landskapet” og gir dere en gjennomgang av deres nettsides performance sammenlignet med konkurrentene. Denne gjennomgangen tar utgangspunkt i deres posisjon på søkemaskinene og hvordan dere ligger an i forhold til teknisk SEO, innhold og lenkebygging. Videre ser vi på hva som skal til for at dere når de øverste plasseringene og vi snakker om målene dere må ha for organisk vekst. Utover dette er det viktig at dere har de riktige verktøyene (se avsnittet om analyse-verktøy). Vi anbefaler derfor at dere leser vår guide om søkeordsanalyse.

Bonzer nyheter

Ferske nyheter for å holde deg oppdatert på den mest ettertraktede SEO kunnskapen