Seriøst SEO-byrå

Ambisiøse kunder

Vårt fokus er, og vil alltid være, på SEO. Det opptar alle våre tanker og alt vi gjør. Våre kjernetjenester er derfor tilpassede, ambisiøse og innovative SEO-strategier. Med våre SEO-strategier vil vi hjelpe virksomheter med å nå toppene av Googles organiske søkeresultater og bli synlige akkurat i de områdene hvor målgruppen søker.

Vår historie

Bonzer startet opp i Danmark i 2017, basert på ideen om at vi ønsket å- og var i stand til – å gjøre en enda bedre SEO-innsats enn de danske byråene som var ledende innen SEO på den tiden. I årene som har gått har Bonzer også overtatt det svenske og norske markedet. Vi har bevist vår verdi med hundrevis av vellykkede SEO-strategier og kundesamarbeid i vårt repertoar.

Men vi er langt fra ferdige med å vise akkurat hvor langt vi kan nå. Det er fortsatt mange talentfulle og ambisiøse selskaper vi ennå ikke har hatt æren av å jobbe med og lage ambisiøse SEO-strategier for. Det er disse virksomhetene vi gjerne vil møte – og det er disse vi kan styrke gjennom synlighet ved å plassere deg øverst i Googles søkeresultater. 

Den langsiktige og fornuftige måten å markedsføre på

Enhver bedrift med store ambisjoner og vekstmål bør ha muligheten til å få sitt potensiale realisert med SEO. Dette er en mulighet vi gir.

Vi lever utelukkende for SEO og de enorme og uendelige mulighetene for vekst, økt synlighet og bedriftskunnskap som ligger innenfor en skreddersydd SEO-strategi spesifikt basert på virksomhetens unike situasjon, ambisjoner og mål. 

SEO er vår spesialitet og det som ligger våre hjerter nærmest. Dette er hovedsakelig fordi vi med SEO kan bidra til å skape langsiktig synlighet på Google. Oppnådde SEO-resultater er langvarige og vil ikke forsvinne i det sekundet det ikke er fullt fokusert på SEO-arbeidet. Hvis man ikke følger med på  resultatene og ikke griper inn og vedlikeholder problemene og forslagene til optimalisering når Google krever at man gjør det – vil resultatene selvfølgelig ikke vare evig. Men i motsetning til betalt markedsføring – hvor resultatene og innsatsen dine forsvinner i det sekundet du slutter å betale for dem – vil SEO-resultater ikke forsvinne over natten.


SEO er en langsiktig og fornuftig markedsføringstilnærming som kan bringe salg, synlighet og kunnskap til nivåer du bare har våget å drømme om – med de rette menneskene som gjør SEO-arbeidet.

SEO-premisset: møt kundene dine der de ønsker å bli møtt

SEO er bedrifters sjanse til å møte sine kunder akkurat der de ønsker å bli møtt – enten i det øyeblikket de går inn på Google for aktivt å lete etter tjenesten eller produktet virksomheten tilbyr, eller når de er ute etter å få svar på spørsmål.

De fleste betalte markedsføringsmetoder opererer på et annet premiss: et premiss som dreier seg om å nå en så stor del av målgruppen som mulig – uten å ta hensyn til om individuelle og spesifikke personer leter etter virksomheten eller ikke. 

SEO-premisset er ganske annerledes. Med SEO betaler man ikke for å få utgitt innhold til hele målgruppen – hvorav en stor prosentandel ikke er interessert i det du har å tilby – det øyeblikket de møter innholdet. Med SEO bruker man i stedet ikke-betalt innhold for å nå målgruppen i de ulike fasene av søkeintensjonen deres. Dette betyr at man vil kunne nå dem akkurat i det øyeblikket de befinner seg i, og gi dem tjenesten, produktet eller svaret de trenger.

Bonzer er skapt basert på dette premisset og ønsket om å hjelpe alle ambisiøse selskaper med økt synlighet og kunnskap, noe som resulterer i vekst og mange nye kunder.

Skal vi snakke vekst gjennom SEO?

Team Bonzer

Vi er et allsidig team med 50 av de dyktigste spesialistene i bransjen, som sørger for at våre kunder får den organiske veksten de fortjener.

Norway

Denmark

Sweden

Bonzer nyheter

Ferske nyheter for å holde deg oppdatert på den mest ettertraktede SEO kunnskapen