Case

Slik fikk SaaS-virksomheten Turis en økning i organisk trafikk på 155% på et halvt år

Konsulenter

Thomas Bogh

Savner dere mer organisk trafikk og konverteringer?

La oss se hva som skal til for å dere kan bli mer synlige i deres marked.

Nøkkelresultater

 • Økning i visninger: 90%

 • Økning i månedlig organisk trafikk: 155%

 • Økning i søkeord på side 1: 433%

 • Økning i domenerangering: 143%

I i dette caset ser vi nærmere på hvordan samarbeidet mellom B2B eCommerce-plattformen Turis og Bonzer har skapt fantastiske resultater.

Samarbeidet vårt med Turis startet tilbake i oktober 2020. Siden den gang har vi sammen klart å skape fantastiske resultater i samarbeid med dem.

Dette caset er et godt eksempel på hvor raskt resultater blir skapt ved å styrke et domenes autoritet gjennom lenkebygging og relevant innhold.

I dette caset gjennomgår vi følgende:

 • Hvem er Turis?

 • Økt autoritet på domenet

 • Utvikling i søkeord

 • Økt synlighet på Google

 • Utvikling i organisk trafikk

Hvem er Turis?

Før vi går gjennom resultatene og hemmeligheten bak dem, la oss starte med de det handler om. Turisme.

Mange merker håndterer sine B2B -salgs- og bestillingsprosesser manuelt ved hjelp av bestillingsark, e -post og telefon. Med Turis kan kundene bestille online i en nettbutikkløsning, noe som sparer ressurser og frustrasjon for både selger og kjøper. Turis er en B2B e-handelsplattform designet med optimal brukervennlighet i tankene, og de har priset slik at selskaper i alle størrelser og fasonger kan delta.

Turis mål er å hjelpe alle selskaper med å oppleve de mange fordelene med å digitalisere sitt B2B -salg. Du sparer mye tid, får fornøyde kunder og øker salget.

Å ja! Og så har de også en kontorhund!

Økt autoritet på domenet

Domain Rating (DR) er en måleenhet fra Ahrefs, som er et SEO -verktøy. Et nettstedets domenerangering viser hvor autoritativt et nettsted er basert på antallet og styrken til unike domener som lenker til siden. Målingen går fra 0 til 100.

Turis er et relativt ungt selskap som startet i 2020. Derfor hadde ikke domenet deres mye autoritet da vi startet vårt samarbeid. Vi har derfor fra begynnelsen satt oss for å øke autoriteten til nettstedet ved å øke domenerangeringen deres gjennom linkbulding.

Vi har laget en lenkeprofil for Turis bestående av lenker som har troverdighet, relevans og autoritet. Dette har resultert i at deres Domain Rating gikk fra 16 i oktober 2020 til 39 i april 2021. Det er en økning på 143%.

Utvikling i søkeord

Når autoriteten på siden din økes og nytt og relevant innhold produseres for siden din, vil rangeringen på søkeord øke.

For Turis har vi utført en ambisiøs innholdsstrategi hvor vi har jobbet for å rangere på et bredt spekter av søkeord. Dette har resultert i en eksplosiv vekst i organiske søkeord for Turis.

Da vi startet vårt samarbeid med Turis i oktober 2020, rangerte de på 167 søkeord, hvorav 4 var på side 1.

I slutten av april 2021 rangerte Turis på 383 søkeord, hvorav 29 var på side 1.

Turis har dermed opplevd en vekst på 625 % i søkeord på side 1 i Google.

Økt synlighet på Google

Etterhvert som vi har skapt innhold og økt Turis 'autoritet, har vi også sett en økning i synligheten på Google. Når du vurderer synligheten til et domene, må du se på domenets impressions i Google Search Console. Her er det en klar forbedring.

Etterhvert som vi har skapt innhold og økt Turis 'autoritet, har vi også sett en økning i synligheten på Google. Når du vurderer synligheten til et domene, må du se på domenets impressions i Google Search Console. Her er det en klar forbedring.

Da vi startet samarbeidet i oktober 2020, hadde Turis 31 400 visninger på Google. I februar 2021 hadde de 59.700 visninger på Google. Dette er en økning på 90%.

Utvikling innen organisk trafikk

Da vi startet samarbeidet i oktober 2020, hadde Turis 258 brukere gjennom organisk trafikk. I april 2021 hadde de 628 brukere gjennom organisk trafikk. Det er en økning i på 155%.

Hva har vi gjort?

 • Iverksatte en ambisiøs innholdsstrategi der målet var å rangere på et bredt spekter av relevante søkeord.
  Effekt: Turis har opplevd en økning på 155% i månedlig organisk trafikk.

 • Styrket sidens autoritet gjennom lenkebygging. Turis.app hadde en relativt lav domenerangering. Derfor har vi fokusert på å skaffe gode og relevante lenker fra andre troverdige nettsteder for å bygge en sterk autoritet på nettstedet deres.
  Effekt: Domain Rating (DR) har gått fra 16 i oktober 2020 til 39 i april 2021.

 • Selvfølgelig har vi også kontinuerlig gitt råd og jobbet på klassiske SEO -elementer Inkludert intern lenkebygging, metadata, optimalisering av søkeord for longtail osv.
  Effekt: Gjennom dette har vi kunnet vedlikeholde og fortsatt å utvikle alle resultatene du nettopp har lest om.

Da vi ønsket å forbedre SEO-gamet vårt ble vi rådet til å kontakte Bonzer og vi har ikke angret et sekund!

Bonzer er dedikerte til SEO, det kan du føle. De vet hva som fungerer og de har drevet vår organiske trafikk til nye høyder.

Resultatene snakker for seg selv og vi gleder oss bare til det blir enda villere framover!

Casper Groot, founder, og Dan Christoffersen, co-founder, Turis

Savner dere mer organisk trafikk og konverteringer?

La oss se hva som skal til for å dere kan bli mer synlige i deres marked.