Eksekvering

Sammen med våre kunder eksekverer vi på veldefinerte SEO-strategier som ikke bare skaper trafikk og rankings, men virksomhet og vekst.

La oss eksekvere og gjøre det vi kan best slik at dere kan gjøre det dere kan best.

Innsikt og strategi er essensielt, men uten riktig eksekvering er de svært lite verdt. Derfor tar vi alltid et stort eksekveringsansvar i alle våre kundeforløp. 

Ingen bedrifter er like, og det er derfor vi har differensierte ekskveringsprofiler på tvers av alle våre kunder.

Ikke alle bedrifter har interne ressurser å sette i spill til strategien, mens andre har mye. Derfor er det sentralt for oss å sikre en optimal eksekveringsfordeling i hver relasjon som er optimert ut fra omkostninger, kvalitet og kontekst. 

Våre primære eksekveringskompetanser ligger innenfor analyse, innholdsmarkedsføring, semantisk implementering og teknisk SEO. Men så lenge det er en relasjon til søkemotoroptimalisering har vi de kompetansene som trengs for å løse nesten alle oppgaver til perfeksjon.

Vi så et betydelig potensialet i å styrke vår SEO innsats slik at vi kunne øke vår synlighet og leadsgenerering på noen svært konkurransepregede markeder. Samarbeidet med Bonzer har allerede tatt vår SEO innsats til det neste nivået, og vi er virkelig spente på det fremtidige samarbeidet og de resultatene vi kommer til å se.

Nicolai Zerlang
VP Marketing, LogPoint A/S

Hvis I er nysgerrige på om vi ville kunne eksekvere på jeres specifikke case, så book et intromøde her, og lad os tage en snak.

Eksekvering er ikke bare eksekvering

Når man eksekverer på sin SEO-strategi kan det enten gjøres riktig eller galt, og i verden av søkemotoroptimalisering vil utfallet være fantastisk eller forferdelig. Dette er årsaken til at vi har brukt mer enn fem år på å gjøre det fantastisk, hver gang.

Ambisiøse virksomheter velger oss

La oss vise deg en SEO-strategi som kan ta deg til neste nivå

Et kort møte hvor vi gjennomgår din posisjon i markedet og presenterer alternativene.

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan eksekvere på en SEO-strategi?

I de fleste tilfeller vil det kreve tre forskjellige kompetanser og profiler for å eksekvere perfekt på en SEO-strategi; en erfaren teknisk profil, en kreativ innholdsprofil og en analytisk, semantisk og strategisk profil.

Hvorfor er det ikke billig å eksekvere på en SEO-strategi?

Det er sjeldent billig å utføre en perfekt SEO-strategi og dette kommer av at det finnes et enormt hav av konkurrenter som slåss om topplasseringene. Du må derfor utkonkurrere ikke kun de beste, men også alle andre i en spesifikk nisje. Billig eksekvering ender derfor som oftest opp med å bli det dyreste, og mer erfaren eksekvering blir ofte det billigste.

Hvordan kan dere hjelpe oss med SEO-eksekvering?

Vi kan så og si hjelpe dere med alt fra A-Å. Det eneste vi ikke kan hjelpe med når det kommer til eksekvering på en felles SEO-strategi er forretningsmessig kontekst. Derfor er det sentralt at vi har en god dialog og at det settes av interne ressurser for å sikre en løpende overførsel av kontekst.