Retningslinjer for cookies og personvern

Når du besøker vår nettside samler vi inn opplysninger om deg som vi bruker til å tilpasse og forbedre vårt innhold og øke verdien av annonsene du ser på siden. Om du ikke ønsker at vi samler inn opplysninger kan du slette dine cookies (se veiledning) og uttalte videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har adgang til dem. 

 

Cookies 

Nettsiden bruker “cookies” hvor en tekstfil, som gjemmes på din pc, mobil el. Tilsvarende med formål å gjenkjenne og huske dine innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelige koder som f-eks virus. Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se veiledningen her: https://vpnportalen.no/hvordan-slette-cookies

Om du sletter eller blokkerer cookies, kan annonser bli mindre relevant for deg og oppdateres oftere. Du kan også risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt, samt at det er innhold du ikke får adgang til. 

 

Nettsiden inneholder cookies fra tredjeparter som i varierende omfang kan omfatte: 

 

 

– Facebook

– Google

– Andre Hyppige tredjeparter ved digital annonsering 

 

Personopplysninger  

Personopplysninger er alle slags informasjon som på en eller annen måte kan knyttes til deg. Når du benytter deg av vår nettside samler vi og behandler en rekke personopplysninger. Det skjer f.eks ved tilgang til innhold, om du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av service eller kjøp gjennom nettsiden. 

 

Vi samler inn og behandler typisk følgende type opplysninger: 

En unik ID og tekniske opplysninger om din pc, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir samtykke til dette og selv taster inn informasjonen som behandles:

Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

 

Sikkerhet 

Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å hindre at informasjonen din utilsiktet eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, forringet eller gjort kjent for uvedkommende, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.

Formål

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og for å vise deg de annonsene som mest sannsynlig er relevante for deg. Opplysningene brukes også for å kunne yte tjenestene du har etterspurt, som f.eks. å sende inn et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere våre tjenester og innhold.

 

Oppbevaringsperiode

Opplysningene lagres i den perioden loven tillater og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av informasjonens art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

 

Utlevering av informasjon

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og evt. klikk, geografisk plassering, kjønn og alderssegment osv. videreformidles til tredjeparter i den grad denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i avsnittet om “Cookies” ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering.

I tillegg bruker vi en rekke tredjeparter for lagring og behandling av data. Disse behandler informasjon utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke den til egne formål.

Utlevering av personopplysninger som navn og e-post etc. vil kun skje dersom du gir ditt samtykke. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi din informasjon tilstrekkelig beskyttelse.

 

Innsikt og klager

Du har rett til å bli informert om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også når som helst klage mot bruk av informasjon. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt for at opplysninger om deg skal behandles. Dersom opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Forespørsler om dette kan gjøres til: [email protected] Om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

 

Utgiver

Nettstedet eies og publiseres av:

Bonzer

Bredgade 19e, 2tv

1260 København K

Telefon: 50920902

E-post: [email protected]

 

Vi er et sikkert nettsted, og det er derfor vi er en del av Online-tryghed.no sine sikre sider

 

Bonzer news

Fresh news to keep you updated on your most wanted SEO knowledge